Com fer la compra

Et posem un exemple!

O t'ho detallem tot pas a pas!

Observació:
És una llista de la compra, no hi ha ni imatges ni preus. Els preus són els mateixos que hi ha vigents a cada botiga artesana, igual com si ho fessis per WhatsApp:

1. DUES MANERES D’AFEGIR PRODUCTES

a) OPCIÓ 1 – Llista de la compra
Dirigeix-te al Menú > Llista de la compra > Escriu el producte a la línia inferior de la pantalla. Quan escriguis veuràs que et sortiran els suggeriments dels teus artesans. Ex: escrivim la paraula pernil ens sortiran suggeriments relacionat amb la paraula com: dolç, salat, etc. selecciona el que vulguis i a continuació podràs afegir qualsevol detall com ara: tallat fi i/o envasat al buit. A continuació, clica el símbol “ + ” de la dreta per afegir-ho a la llista. Seguidament, caldrà especificar la quantitat i afegir les observacions que vulguis remarcar al teu artesà.

Si no trobes el producte en suggeriment, no et preocupis. El pots escriure i pujar a la llista de la mateixa manera, creant un nou article personalitzat per a tu.

Els articles pujats a la llista (com l’exemple del pernil) es mantindran amb les personalitzacions i quantitats de l’últim cop. Podràs modificar sempre que vulguis les descripcions i quantitats. 

b) OPCIÓ 2 – Productes Locals

Dirigeix-te al Menú > Productes Locals > i veuràs les famílies d’artesans actualment disponibles. Selecciona els productes que vulguis de cada artesà. Un cop tens la selecció feta, fes “clic” a la icona “Tick symbol” de dalt a la dreta i se t’afegiran a la llista de la compra. A continuació indica la quantitat i/o afegeix les observacions que vulguis remarcar al teu artesà.

Els articles afegits a la llista es mantindran amb les personalitzacions i quantitats de l’últim cop. Podràs modificar sempre que vulguis les descripcions, quantitats i observacions.

 2. AFEGIR OBSERVACIONS

Des de la llista de la compra, prem la icona “llibreta” al costat de cada família artesana per a fer qualsevol comentari o suggeriment a l’artesà. Ex. Pep, per la propera setmana tinc un dinar de compromís, què em proposes? 

 

3. ENVIAR LA COMANDA

Un cop tinguis la llista completada, cal enviar-la per començar a preparar-la. Per a fer-ho, prem la icona de l’ “avió de paper” i escull la opció d’entrega. A continuació et sortirà el resum de la teva llista de compra, i si és correcte, confirma la comanda i prem Enviar. Seguidament rebràs al teu correu electrònic la confirmació amb el resum de comanda.